5 Mayıs 2009 Salı

FooTBaLL PaNoRaMa

Merhabalar; biraz geç oldu ama geçen haftanın değerlendirmesini yapmadan geçmek ol(A)mazdı. Öncelikle 1 Mayıs tatilimizde Kadıköyde mekana gidilip alkol alınırken TV de sarı-kırmızı (ilk önce Göztepe sandım) bir takım görüp amaçsız bir şekilde izlenerek ,haftasonu futbol ateşi yakılmıştı. Neyse cumartesi akşamı El-Clasico vardı. Maaşallah Barça taraflı tarafsız herkesi hayran bıraktı, bunun yanında Rıdvan'ın lezzetli yorumları olunca bir anda futbola doyduk.bir ara heyecanlanıp "Yok Ofsayıt" dedi.


"maç sonrası Katalunya"

Cumartesi gündüz bölümünde ise Şampiyonlar Ligi diğer 3 yarı finalisti Ada'da düşük sikletli takımlarla maç yaparak ter attılar. Şimdi olaya gelelim. Olay bu Barça Chelseayi ezer , Manchester turu geçer, Sivas yenildi Beşiktaş da yenildi, Messi Kriptondan, Madrid adam olmaz ; Kaka Real'e gidecek, Mardinde bu katliamı yapanlar insan olamaz, Yao Ming Lakers'e bunu neden yaptı, "ateşten korksam odun olmazdım" DEĞİLLLLLLL !!!! ne el-clasico, ne super-clasico, İnönüde galip geleceksen, şampiyon olacaksan, başvuracaksın İspanya Futbol Federasyonuna ,Barcelona Fenerbahçeden bir gün önce oynasın.. evettt olay bu.. çakma messi Uğur Boralla çakma essien selçuk Samandıra da odalarında;barnak arası terlik, i-phoneları ellerinde, Porscheların uzaktan kumandalarıyla dıt dıt arabaylan oynarken, Jay Jay Okocha aramış açın lan NTV yi adam olun oturun demiş. işte bu dakikadan sonra Remember The Titans ya da herhangi bir Rocky filmini izleyenler bilirler; Fenerli futbolculara sihirli değnek dokunmuş ,maç da çok dokunmuş, adamlar gaza gelip yenmişler.

Şampiyonluk sınırı 72 puan, bakalım Sivası gelecek sene Old Traffordda görebilecek miyiz, bekleyip göreceğiz , bir önceki blogdaki gibi Londra takımlarına 2.maçlarında başarılar dileyerek "orası Emirates ordan çıkış yok" demek istiyorumm. Çok uzak kalıyor Londra 129L var da 4 yılda bir geçiyor.

"EMIRATES"

Not : Bu foto altındaki yazıları ortalayamadım noktalardan yararlandım kafam çok bozuldu.. 21:45 @ Star...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder