26 Mart 2009 Perşembe

Kılıçdar Kılıçdar Kılıçdaroğlu

Memleketim nedendir bilmem ama bu sene bir başka coşkun. Bir yanda Süper lig saçmasapan bir şekilde devam etmekte. Yanlış anlaşılmasın hani anadolu karşıtı falan değilim ama biz böyle garip olaylara alışık bir toplum değiliz. Neyse Kocaelispor şampiyon olur diyerek futbol mevzusunu kapatayım. Garip diyorduk. Evet cidden memleket çok garip bu sene. Şu önümüzdeki seçime gelene kadar geçen seçim süreci (seçim süreci diye de bir alet olsa olurmuş hani) de bu garipliklerin belki şahı. Melih'iydi Kemal'iydi falan derken bence kendilerini şaşırdılar. Ne yaptıklarının farkında değiller. Misal Kılıçdaoğlu bence birden kendine gelicek ve "Oha olm bu ne hal lan. Ben hangi ara bu hale geldim" falan diyecek. Neyse alttaki resimde gördükleriniz bardağı taşıran son damla oldu da, bu sayede dillendireyim dedim.

"Dilber hala da nasıl şirin, nasıl çipil çipil bakıyor."

Reklamcı kardeşlerim. Bir bakın reklamı nereye koydunuz etrafda kim var kim yok. Bi yanda Kılıçdaroğlu bir yanda Koçarslanlı (soyisimleri yazında rakip gibi oldular ama). Ciddiyet yerle yeksan. Ancak buna da şükür. Mazallah ne reklamlar var onlarla yanyana da görebilirdik. (aysun 22 istanbul/dudullu gibi)

3 yorum:

  1. yüreğime indirdi geçen akşam sporx den fırlayarak

    YanıtlaSil
  2. dilber hala alır bence.

    kılıçdaroğlu çok sakin, sakin güç, aynı zamanda peynir markası gibi bi ismi olmasının dezavantajını yaşamıyosa ben de ne oliyim.

    YanıtlaSil