6 Mart 2009 Cuma

Özlemişiz gibi (DUMAN)

Yıllar oldu, 4 yıl olmuş hatta duman yesyeni bir albüm yapmayalı. İşte bu dört yıl fazla gelmiş ki Duman aynı anda çıkaracağı 2 albümle bu 4 seneyi telafi edecek gibi. Memleketimizde henüz tecrübe etmediğimiz bir durum bu. Bakalım göreceğiz nasıl bir şeymiş aynı anda iki albüm birden çıkarmak. Diğer tarafdan korsandır, mp3'dür, internetten indirmecedir derken Duman'ın bu şekilde 2 albüm birden çıkarması ilginç bir durum. Bir çokları daha bir albüm satamadan onlar iki albümle çıkıp bir meydan okuyorlar gibi.

Şu ana kadar sitelerinden "Senden daha güzel" ve "Dibine kadar" isminde iki şarkılarını sundular. Bu şarkıları dinleyince bile "ne kadar da özlemişiz yav bu adamları" demeden edemedim. Kendi tarzını oturtabilmiş nadir müzisyenlerden kendileri. Zamanında Erkin Koray'ın yaptığı gibi iki üç satır söz ve sade bir müzikle ne kadar başarılı işler yapılabileceğini gösteriyorlar hala.

18 mart'da çıkacağını duyurdukları 2 yeni albümlerinden iki parçayı www.dumanlive.com adresinden dinleyebiliyoruz şimdilik.

3 yorum:

  1. sen de yaz be müdürüm.
    sana 1 ay bana 1 ay geçmez gülüm 11 ay

    YanıtlaSil
  2. ahahaha yazarlar arasında gerginlik flaş flaş flaş :)

    YanıtlaSil