19 Şubat 2009 Perşembe

Evdekendimiz moderatörü AOE, Abertürk'e konuştu!!!

Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı Abertürk’teki havacılık ve turizm programı Eyırport’a konuk olan Legasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Evdekendimiz blog moderatörü AOE, Legasus Havayolları’nın reklam kampanyası, filoya yeni katılacak uçaklar ve yeni destinasyonlar hakkında Abertürk Ekonomi Koordinatörü Züntay Şimşek’e ilginç açıklamalar yaptı.

Kriz dönemlerinde her zaman yatırım yaparak, krizi fırsata çevirmenin yollarını aradığını belirten AOE, 2001 krizinde de 10 adet mail ekauntu aldıklarını belirtti. Fakat bu strateji hatası nedeniyle insanların onu daşak oğlanına çevirdiğini de açık yüreklilikle ifade ediyor. ' O dönemlerde...' diye devam ediyor ve ' lan AOE, ne adamsın yaa eheeh zuhaaa' gibi ithamlara maruz kaldığını da birçırpıda itiraf ediyor.

İtiraflarının tedirginlikle dinlerken başarılarından söz açıp konuyu değiştirmeye çalışıyoruz.

2005 yılının “En İyi Markası” seçilen Legasus Havayolları'nın Yönetim Kurulu Başkanı AOE, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerince de “En Beğenilen Moderatör” seçildi. Legasus Havayolları ayrıca tam zamanında TV reklamları ile Felis Medya Ödülüne, farklılaşan ve uygulamada ilk olan pazarlama fikrinden dolayı “Think Marketing, How I did” devrimci pazarlama ödülü, reklamlarındaki stratejik yaklaşımdan dolayı Gümüş Kestane ödülüne layık görüldü.









Sohbetimiz devam ederken telefonuna çağrı geliyor. Sorgulayan gözlerle bakıyoruz,Şükufe'dir diyor, sesi titreyerek ve bir de 'hımıfs' diye iç çekiyor. Pek üstelemiyoruz.

Sohbetimizin sırasında dayanamayarak, ışıl ışıl parlayan, gözümüzü adeta delip geçen beyaz ayakkabılarını soruyoruz. 'Kriz için gereken önlemleri kendi hayatımda da aldım' diye söze başlıyor. 'Ayakkabıları Eminönün'den aldım. Çifti 5 Liraydı, üç çift aldım hehe' diyor. 'Değişik değişik giyiyorum hergün' diyip iyice aymazlığa vuruyor. Sohbet başından beri gelen kokunun sebebi belli oluyor... 'Kımpf kımpf ' sesleri arasında gülmemek için tutuyoruz kendimizi.

Sohbetimizin sonunda kendisine teşekkür ediyoruz. Sözlerini 'bitti, bugadadı' diye bitiriyor.

2 yorum:

  1. ulan hadi biz biliyoz AOE yi. bilmeyen ne anlayacak sevgili delimezar. sorarım sana!

    YanıtlaSil
  2. biz gülelim diye zaten. Umuma açık şeyler de ekleriz sonra.

    YanıtlaSil