12 Haziran 2010 Cumartesi

Ankete gel!

Şimdi efendim birden anket yağmuruna tuttuk sizi. Sol tarafta üç adet anketimiz var, oylayınız.

Bunların sonuncusu temamız ile ilgili. Biz blogu yaptığımızdan beri, bir saçma girişimin dışında, temamızı hiç değiştirmedik. Harikulade görsellikte, bakanın içini açan, öylece alıp götüren bir temamız mı var? Kesinlikle hayır.
(Üzerine tıklayınca büyüyen sihirli resim)

Peki biz neden bu temada ısrar ediyoruz. İlk olarak, değiştirirken elimize yüzümüze bulaştırmaktan korkuyoruz. Bu tema çok da güzel olmasa da uyumlu diyebiliriz. Hiçbir resim, yazı falan sırıtmıyor. Yeni tema yapmaya çalışırken bunu sağlayamayacağımızdan korkuyoruz. Ben kişisel olarak değişikilik sevmeyen insanım. Hani dizilerde falan bir değişiklik olur, dizi ruhunu kaybeder ya, bu tema da bizim ruhumuz. Kaybetmek istemiyoruz.Peki neden bu tema? Çünkü bu temaya baktığında Evde kendimiz'i görüyorsun. O kadar... Bu tema biziz. Yazı tipi, arka plan rengi, tepedeki resmi falan hep Evde kendimizce. Arka plandaki o sarımsı renk mizah dergilerini andırıyor bana. Yazılar siyah, her şey basit.

(Üzerine tıklayınca büyüyen sihirli resim)

Evet çok estetik değil ama bizim için de çok önemli değil. Bir Uykusuz, bir Penguen, bir Leman ne kadar kuşe kağıda basılmak istiyorsa Evde kendimiz de öyle çok fantastik görünüme sahip bir tema istemiyor. Yanlış anlamayın, depik değil, Evde kendimiz bunu istemiyor.

Çünkü biz bir şeyler yazıyoruz. Boş yazıyoruz, saçma yazıyoruz, ciddiyetsiziz ama burada bir içerik var. Bizim için önemli olan da bu içerik. Evde kendimizi seven (bir avuç güzel insan), anketimizi, küçük notlarımızı, yazılarımızı seviyor diye umduk biz hep. Bunları da olabildiğince sade, olabildiğince Evde kendimiz sunalım istedik. Şu koyduğum örnekler sizce Evde kendimiz mi?
(Bu da öyle)

Kesinlikle "Ya save, ya save as" gibi bir düşüncemiz yok. Bunlar sadece benim, hatta bizim (delimezar asilik yapıyor ama), düşüncelerim. Tabii ki İzleklerimiz ve İzlek olmayan takipçilerimizin görüşleri bizim için önemli. Hele ki ısrarla tema değişikliği isteyen bi dost bizim en değerli İzlek'imizdir. Zaten o sebepten böyle bir anket koydum. Fakat bu tema konusunda bizim de görüşlerimizi bilin istedim sadece.

Fotoğraflar: Snipping Tool'lan yaptım.

13 yorum:

  1. tam da diyecektim, önce delimezar ayar verdi şimdi depik, kovuluyorum bu blogdan diyecektim:(( ismimi görüp vazgeçtim. (şu baştaki tema uyumlu durmuş gerçi) (aman tamam ne haliniz varsa görün) (zaten bence sorun yok da kimi okuyum diye soranlara şunu şunu şunu deyince tema kötü diyip kaçıyolar diye..) (tamam sustum)

    YanıtlaSil
  2. etikete adriana lima yazarak beni kastettiğinizi de anladım.

    YanıtlaSil
  3. bi dostcum ayar ne demek. neden böyle kötü bir temada ısrar ettiğimizi anlattım. sana ayar verenin ayarını bozarım. zaten ayar bize göre çok ciddi bir iş. bize uymaz.

    YanıtlaSil
  4. iyidir iyi. okunuyor işte daha nossun? :)

    YanıtlaSil
  5. Evet temamız çok kötü, zaten biz de görsel güzellik vadetmiyoruz, zaten biz hiçbir şey vadeymiyoruz.

    Bu arada mizah bloğu, geyik yapıyoruz falan demiş bazı yazar arkadaşlar. Ben mizah olsun diye değil tamamen sonsuz ciddiyetle yazıyorum.
    "Tamamen sonsuz ciddiyet"

    YanıtlaSil
  6. aaa ayar vermek mi? insalar sevdiklerine bazen böle sert çıkarlar, canımızsın:)

    tema ile ilgili tek sıkıntım şu alt çicgi meselesi, yoksa fon rengi falan güzel yani, nostaljik duruyo bi de.

    ha bi de tepedeki resim. canavar altyapımız var, 450d ise 450d, sephiaysa sephia, isoysa iso. e verelim isoyu, verelim kadrajı.

    ayrıca etikete japanese high school girls yazarak beni kastettiğini anladım.

    YanıtlaSil
  7. depik sorun renklerde değil, düzende.. sağa doğru çekme var onu bi şeyettirseniz herşey güllük gülistanlık olucak.. bu arada bende artık yorum yazıyorum onu farkettim..

    ayrıca etikete benle ilgili hiçbirşey yazmamanı anlayamadım

    YanıtlaSil
  8. onu bi dost kapmış

    YanıtlaSil
  9. tema var! hani çevreye duyarlı gibisinden

    YanıtlaSil
  10. tema yazarak seni kastettim dedi ya. kavgada denmez.

    bidost attı 11 olduu (adımı nerden biliyo lan)

    YanıtlaSil
  11. ya o degil de ben bi kac gundur dunyayla iletisimimi kesmis haldeydim, bi dondum tonla yazi yorum biseler bi tartismalar filan...

    onlara bisey demiyorum da, dunya kupasi nasil gidiyo asil onu merak ediyorum, arjantin alir mi?

    YanıtlaSil
  12. abi çok açık söylüyorum. arjantin babayı alır.

    YanıtlaSil