19 Aralık 2009 Cumartesi

Aldım İngiliz Kızını, Çekemedim Nazını

Nedir bu İngiliz kızların hali arkadaş! Bunların anası babası yok mu yahu? Yerden mi çıkıyor bunlar? Veya Milliyet Gazetesi abartıyor bu konuyu. İnternet sitelerinde sürekli İngiliz kızların içip içip sapıtmalarını konu ediyorlar. "Milliyet seksi fotoları için tıklatma" bölümünün müdürü mü özellikle takip ediyor anlamadım.
(Türkiye'de de görmek istediğimiz manzaralar)

Buradan "Milliyet gazetesi seksi fotolara tıklatma müdürü"ne sesleniyorum. Bırakın hocam eğlensinler. Genç bunlar. Şimdi dağıtmayacak da ne zaman dağıtacaklar. Başka işiniz gücünüz yok mu sizin? Biraz da haber yapın yahu!

7 yorum:

  1. Simdi olayin anavatanindan bildirmek gerekirse:
    -Bir kere bir Ingiliz kizinin icip de dagitmamasi teorik olarak mumkun degil. Burada 7'den 70'e herkes her gece iciyor ve her gece dagitiyor. Londra'nin ozellikle, isenmemis, kusulmamis kaldirim tasi yok. Dagitan kendi icinde de dagitmiyor, tazmanya canavari gibi mubarekler. Erkeklerin dagitmasi ya kuvvetle ahlaka mugayyir, ya da ziyadesiyle estetikten uzak oldugundan "Ingiliz kizlari dagitti" haberlerini daha ok goruyorsunuz.
    -Ben burada 4 senede Turkiye'de 21 senede ugramadigim kadar tacize ugradiysam bunda Ingiliz kizinin seksapel anlayisinin da ciddi bir katkisi var. Turkiye'de misal bir ayi yavrusu sokakta kollarini acip karsiniza ziplayarak laf atarsa, kufredersiniz, yoldan gecenler adami tartaklar vs. Burada ise bu duruma ortalama bir Ingiliz kizinin tepkisi (degil buna, elleseniz de ayni tepkiyi alirsiniz) kikirdemek seklinde oluyor. Zaten sokakta adam bicaklasalar tepki vermiyor Ingilizler. 100 metre yolda 4 kere tacize ugradiginizla kaliyorsunuz.
    -Burada butun hayat "being sexy" ve "having fun" uzerinden yuruyor ve isin ilginci bizim oralardakinden daha az travmatik ve stresli bir cinsel dunyalari da yok. Dusundugunuz kadar senlikli bir durum da yok. 7 gun 24 saat seksi olma cabasi da bir yerden sonra kafa beyin birakmiyor tiplerde, e sapitiyorlar sonra evet.

    YanıtlaSil
  2. farlimas durup durup ne güzel yorum yapıyosun da, sadece ingiliz konularında görüyoruz yorumlarını:) başka konulara da katıl yav

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. pek güzel açıklamış, aydınlatmış farlimas sağolsun. söyleyecek tek bir şey kalıyor. wining eleven oynamış her gencin üstadı olan o japon spikerin dediği gibi:

    "İngilando sitorime cerrardoo!"
    (yani diyor ki: ingiltere fırtına gibi gerardına kurban..)

    YanıtlaSil
  5. almanlık gibisi yok. dünya almanın tşanı yesin.

    YanıtlaSil
  6. zeki ve yasanabilir ender hatunlardır

    YanıtlaSil
  7. You actually make it seem so easy with your presentation
    but I find this matter to be actually something that I think
    I would never understand. It seems too complex and extremely broad
    for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang
    of it!

    Stop by my web page ancient egypt gods

    YanıtlaSil