5 Ağustos 2009 Çarşamba

Hüzünle karışık sevinçle harmanlaşmış gurur: Habertürk'e çıktık (gazete olanı)

(dokanın büyüsün, kocaman olsun)

Bugün bir arkadaşımın "Ünlü oldunuz lan! Sizin site Habertürk'e çıktı" demesiyle seyirte seyirte gazete bayisine koştum ve söz konusu gazeteyi edindim. Seyirtirken bir yandan da "Site değil olum o, blog blog" diye içimden geçirdim. Hakikaten de 20. sayfada bir bölümde bendenizin yazdığı Pilav Arabası Yazısını yayınlamışlar. Blogun linkini falan da vermişler sağolsunlar ama bir garip oldum. Sonuçta ulusal bir gazetede bir yazım yayınlandı ama insan bir izin alır yahu. Para mı isteyeceğiz sanki. Gerçi ne istemeyeceğim lan! İsterdim. Şimdi bunlara dava mı açsam, reklam içün teşekkür mü etsem bilemedim. Resmi de koymuşlar bir de.

Öyle çok ziyaretçi de gelmemiş gerçi bugün. Demek ki internet kullanıcıları Habertürk'ü çok tercih etmiyor ya da çok sallamıyor.

7 yorum:

  1. biz gördük ama şımarmayın diye size söylemedik.

    YanıtlaSil
  2. o değil de, şimdi farkettim. bir de utanmadan sansürlemişler yazıyı.

    YanıtlaSil
  3. Bence de oldukça nankör.

    YanıtlaSil
  4. biz bu dergiden AOE ile görmemiş gibi 2 tane aldık yan yana iken
    meğer bizim gazetelerde çıkmamış yazı, koskoca fetiyeye gelen baskıda yoktu nerden baksan 3000-5000 visitor kaybettik...habertürk seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım

    YanıtlaSil
  5. benim de bir yazım çıkmıştı o köşede ve önce sevinip sonra sinirlendim. çünkü yazıyı öyle bir kırpmışlar ki, kalanları okuduğunuzda saçma sapan bir şey çıkıyor ortaya. çok ayıp, çok!

    YanıtlaSil