23 Aralık 2010 Perşembe

20 Aralık 2010 Pazartesi

Blogculuk öldü mü?

"Thrash metal öldü mü?" gibi oldu bu da ha. Zamanında böyle rak mak ortamlarında muhabbet döner dolaşır mutlaka buna gelirdi kankalar; yok thrash öldü vay metalika çok bozdu falan fıstık... Bir sürü işe yaramaz muhabbet yani anlayacağınız.

Neyse işte blogculuk da öldü bence abi; ölmese de ölecek, yakındır. Tarihsel misyonu bitti artık, kimse okumuyor yazmıyor. Bak evdekendimiz bile twitter'a geçmiş, ne bileyim feyse link vermiş....

Feyse şeyapın lan beni de. kızlar filan varmış feyste, ortam oluyomuş. Tvittırın olayını daha tam anlayamadım, onu sonra yaparız...




thrash metal ölmedi yaşıyor, uygarlık yarışında bayrağı o taşıyor

15 Aralık 2010 Çarşamba

Çok afedersiniz, yarrak gibiyim!

Nerden başlasam bilemiyorum.... O yüzden başlamıyorum.

2 Aralık 2010 Perşembe

"Yetti Gari İbraham"ı Cumhur'la Konuştuk!!!

"Hadigari Cumhur" filmi belki gelen sinema izleyicisini tatmin etmedi ama kendine has izleyici kitlesini kendisine hayran bıraktı. (Hayran bırakmak.) Nasıl bir cümle arkadaş bu.

Ben de boş durur muyum, işi gücü bıraktım hemen koştum gittim filmin yönetmeni ve Cumhur'u Harun Özakıncı'ya. Dedim abi bi' film yetmez bize. "Tamam" dedi "AOE, Beni siz var ettiniz zaten." Bir ara "evlisin sen falan filan" diyecek gibi olduysa da ikinci filmin müjdesini vermeden edemedi.

İsmi "Yetti Gari İbraham" ya da "Yürü Gari İbraham" olacak filmini önümüzdeki Şubat ayı itibari ile izleyebilecekmişiz. Bu da benden size kıyak olsun hadi.

"..."

Bu arada İbraam da başrollerdeymiş bu sefer, haberiniz olsun. İbraam'ı Kalinka(kalin kakalin) dansı yaparken göreceğinizin de müjdesini de vereyim de tam olsun.