27 Temmuz 2010 Salı

Yaşasın!

Yaşasın diye bir kelime var. Çoğu insanın hayatında en fazla bir kere kullandığı bir kelime. Muhtemelen yabancı filmlerde "yihuuu" diye bağıran insanları çevirirken kullanacak kelime bulamayıca uydurmuşlar.

Yahu hangi Türk insanı sevinince "Yaşassıınnn!" diye bağırıyor Allah aşkına? Biz sevinince "Allaaahhhh!!!" diye bağırmıyor muyuz? Son zamanlarda "Olleeeeyy" de var ama o kadar çok değil. Ne bileyim, bir "Heeytt beeaa!" falan var. Bir de Ömer Üründül var tabi. O da "Oooheeüüehhüüee" falan yapıyor çok güzel gol atılınca.
Ne olur yani Brad Pitt sevinince onu dublajda "Allaaaaaaahhhh. Hobaareeyyy" falan diye çevirseniz. Biz de biliyoruz o adamın gerçekte öyle bağırmadığını. Neyse... Yaşasın diye sevinen var mı?

Bu arada yazı kıtlığından dolayı başarısız bir platformda harcadığım cevherlerimi buraya taşıyabilirim. En verimli yıllarımı boşa harcadım lan. Bari siz de görün, işe yarasınlar

4 yorum:

  1. 100 m2, 2+1, sahibinden, iskeleye yürüme mesafesinde, bakımlı, kariyerli bekara, banyo mutfağı sıfırlanmış, üsküdarın nezih semti salacakta kiralık daire buldun sandım.
    üzdün beni.

    YanıtlaSil
  2. hepsini anladım da, kariyerli bekar???

    ne ara kariyer yaptınız lan?

    YanıtlaSil
  3. sarıyerli olucak o. yanlış yazmışım.

    YanıtlaSil
  4. laaaaaaaannnnnnn!!! var bi de abi. biz seviince lan diyoz. abartıp looaaahahahahannn da diyoz. ama yaşasın asla.

    YanıtlaSil