1 Mayıs 2010 Cumartesi

30.000 Bakımı

Aylar yıllar geçti ve izleyicilerimizin ve takipçilerimizin sayesinde 30.000 ziyarete ulaştık. Gel gelelim şu sanal alemde çok büyük bir rakam değil bu. Az olsun öz olsun mahlasıyla yola çıktığımız şu blog aleminde, sanırım bu cümlenin sonunu toparlayamayacağım.


Blog dediğimiz şey araba gibidir. Bakım yapmak lazım belli aralıklarla. Biz de oturduk ve 30.000 bakımımızı yaptık blogcana. Gerçi onkaplan aramızda yoktu. Ama onunla da 50.000 bakımında beraber olacağımızı umuyorum.

30.000 bakımının bize çok fazla bir maliyeti olmadı. Bu yüzden bu maliyeti fiyatlarımıza yansıtmayı düşünmüyoruz. Blogumuzun CO'su depik alkolün de etkisiyle "Para alalım lan izleyicilerden" dese de birden kedine gelerek bu isteğinin ne kadar saçma olduğunu anladı ve sustu. Daha sonra marvadam "Serverı yeniliyelim bari" diyerek ortamda bir anlık sessizlik olmasına sepep olduysa da delimezar o birleştiriciliğiyle ortamı sakinleştirdi.

"Bakım süresince bir ara servis dışı kaldık."

İşin özü; bakımımızı yaptırdık ve yaza hazır bir duruma geldik en nihayetinde.

5 yorum:

  1. vay be. 1000 olunca heyecanlandıydım. 30 katı olmuş. ver ettik linkleri ekşi'ye, ver ettik linkleri itü'ye... hedef 100.000, durmak yok yola devam.

    YanıtlaSil
  2. tebrikler arkaaşlar da bişe dicem. fotoorafın üstündeki paragrafın son cümlesi de pek derli toplu olmamış gibi olmuş. güzel ama güzel, artarak devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  3. yalan yanlış fotilerle halkı galeyana getirmeyin. gömlekli başı kelleşmiş abimiz sigarayı bıraktı

    YanıtlaSil
  4. haha bırakma değil o, ara verme. kendisi itiraf etti.

    YanıtlaSil
  5. 50.000'de dansöz oynatalım, havamız olsun...

    YanıtlaSil