20 Şubat 2010 Cumartesi

Rakı iyidir!

marvadamcığım içip içip yazar da ben yazamaz mıyım? Hatta içemez miyim? İçerim arkadaşım! (öldüm öldüm öldüm öldüüüüüm, yar yüzünü nerde gördüümm) Evet içiyorum! Ama bir sor niye!

Bir sebebi de yok. İçesim geldi. (bir gün merak edip, sormadın beniiii, bir gün arayıp da bulmadın beniii)

Oturanlar: ciğer, haydari, patlıcan salatası
Ayaktakiler: su, Rakı
Kenardan görünen: kornişon turşusu, hp laptop

Şu aklıma geldi. Bir insan asla yalnız rakı içemez. Çünkü rakı var! Rakı çok güzel. Benim babamın
rakısı var. Arada araklıyorum ondan. Farkediyor ama farketmemiş gibi yapıyor.

Bu arada bir fıkra anlatayım. Carlsberg, Tuborg, Amstel, Heineken ve Efes'in müdürleri bir barda buluşmuşlar. Garson sipariş almaya gelmiş. Calsberg'in müdürü "ben bi calsberg alayım" demiş. Tuborg'un müdürü Tuborg sipariş etmiş. Aynı şekilde Amstel ve Heineken müdürleri de kendi biralarından istemiş. Efes'in müdürü ise "ben bir kola alayım" demiş. Dİğerleri "neden kola istedin?" diye sormuş. Efes'in müdürü de "hiçbiriniz bira içmiyordunuz, ben de size uyayım" demiş. Tam o sırada ordan geçen ve olaylara şahit olan Yeni Rakı müdürü hepsine seslenmiş: "o zaman ben de süt alayım"

Rakının yanında öldürücü olan bir şey varsa o da İbrahim Tatlıses-Arif Sağ birlikteliğidir (ben her gece sarhooşum, derdindeeeen böööyle, aşk yolunda berduşuum kadeeerim bööyle)

Benim de "ilhan-ı aşk" edesim geldi. İboooooo, seviyorum seni. Lütfen eskisi gibi söyle. Arif hocam, şu İbo'ya çeki düzen ver gözünü seveyim.(içki nediiiir bilmeezdim, şimdi bir ayyaaaş oldum)

Orhan Baba da iyi bir insandır (ya yolu kaybettim, ya ben kayboldum, ne olur bir yerden karşıma çıksan)

Dur lan, hazır alkollüyüm, içimde kalanları söyleyeyim. Tayyip senin ben ta ...., en büyük cimbom, babacık babacık, Özge seni harbiden çok sevdim (ortaokuldaki platonik aşkım), Canay seni daha çok sevdim (lisedeki platonik aşkım), delimezar, geçen sefer PES oynarken sen tuvalete gittiğinde sana gol attım 2-0 oldu ve sen farketmedin (gerçi, maçı 6-0 almıştım), baba o 100 lirayı cebinden ben aldım (sene 1989).

Son olarak güzel kızlaradır sözüm, bir kerecik öpsem ne olur iki gözüm.

7 yorum:

  1. uçuyorum hafız!

    YanıtlaSil
  2. atla gel Adsız. hem adını da koyarız

    YanıtlaSil
  3. depik'in asil duruşunu kaybedeyazdığı an.

    YanıtlaSil
  4. abi oturanlar ayaktakiler yazdın ya öldüm ya. gerçi bunda benim de 3 duble içmemin etkisi olabilir :)

    YanıtlaSil
  5. blog gitgide duygusallaşmış, beni de hüzünlendirmeyin! şu oturanlar ve ayaktakiler bugün bana misafirliğe geldiler, selamları var depik..

    YanıtlaSil