11 Şubat 2010 Perşembe

Chatroulette ve Gezegenimden İnsan Manzaraları

Gün geçmiyor ki kainatımın insanları kaynaşmak, yarınlara daha da kaynaşık koşmak için yeni yeni atraksiyonlar bulmasın. Kapı komşumuzla aylardan beridir iki lafı bir araya getirmezken random strangerları her daim evimize buyur eder olduk. Gün oldu sıkaypiden muhabbetler ettik, gün oldu omegıldan haşırneşir olduk kendileriyle. Ve iş artık karşılıklı küsküler savaşına kadar geldi. Neyse işin o tarafına pek girmeyelim. Ama şunu da görmezden gelemeyiz "Küskü heryerde küsküdür."

Biz de bu furyanın arasında derhal blog olarak yerimizi almak için aksesuarlarımızı takındık, hazırlıklarımızı yaptık ve derhal bir acil eylem planıyla Chatroulette*'e, strangerların arasına daldık. Ve sorduk onlara. "Nedir sizin derdiniz?"


Amazon Tigers
Birkaç next sonrası karşılaştığımız ilk strangerlar utanmadan amazonda oluklarını söyleyen bu heyecanlı gençlerdi.

Alcoholun de etkisiyle rehber arkadaşlarımızın yabancı dil konusundaki üstün yetenekleri de gözlerden kaçmadı.

Yandaki resimde de manisa tarzanı vahşi hayvanını bize saldırtmak isterken görülüyor.











Pretty Girls
Masumane tavırları ve stranger stranger bakışlarıyla ilgimizi çeken ikinci konuklarımız da gezegenimizin bilinmeyen bir köşesinden evimize konuk oldular.

Kah sesli kah sözlü kah yazılı konverzeyşınımızda bize oldukça sıcak kanlı olarak yaklaşan pretty girlsün tek tek mi yoksa toplam mı 20 yaşında olduğu hala kafalarımızda birer soru işareti olmaktan öteye gidemedi.

Yanda da sevdiğimiz bir arkadaşımızı hanım kızlara lion milkin etkilerini göstermeye çalışırken görüyoruz.







Various Artist
Onunla ilgili pek söylenecek bir şey yok malesef. Onun müziğiydi, akoruydu, solosuydu o gece bizi mulu kılan.

Bir gün keşfedilmen dileğiyle. Hem hangimiz bir Various Artist değiliz ki dimi ama?

Resimde de görüldüğü üzere bizim Various Artistimiz de "sende o varsa bende de bu var" nidalarıyla yeni dostumuza eşlik etmekden geri durmadı. Albüm 2010'un son çeyreğinde hazır kısmetse.






*http://chatroulette.com/

7 yorum:

  1. kadınlar 20 yaşına gelene kadarki dönemde yaşlarını 2 sene fazla söylemekten çekinmezler, evet. ama bunlar daha fazla sallamış gibi (:

    çok güldürdü bu yazı bu arada (:

    YanıtlaSil
  2. küskü, insanın kendin yakışanı giymesidir!

    YanıtlaSil
  3. puhaaha:)
    küskü, dünyada yalnızca çin'deki huangshan dağında yetişen ender bir çiçek.
    hatta çin'de bu dağla ilgili şöyle bir atazözü vardır "beş dağdan dönenler, başka dağları gezmek istemiyorlar; huangshan dağı’dan dönenler, o beş dağa bile çıkmak istemiyorlar!"

    YanıtlaSil
  4. lan mezar, böyle atış görmedim ben. o dağın adı shundang bi kere.

    YanıtlaSil
  5. ulan siteye bir gireyim dedim ilk karşıma gelen şeyin peri bacalarından bri olması ne menen bir şey oldu.sapıklık diz boyu. daha da olsa girmem

    YanıtlaSil