18 Kasım 2009 Çarşamba

Ölmeden önce yapın 003 (zaten öldükten sonra yapamazsınız)

Fark Yaratın!

Fakat öyle "tarzınızla fark yaratın" şeklinde Evde kendimiz mantığına aykırı tavsiyeler vermeyeceğim. Benim söyleyeceklerim bunun tam aksidir ve eğlence garantilidir. Eğer utanma duygularınızı bir kenara atıp söyleyeceklerimi denerseniz acayip eğlenirsiniz. Tabii birkaç tane kafa dengi arkadaş lazım. Her biri tarafımdan denenmiş ve hayatımın en eğlenceli anlarından olmuştur.

Öncelikle kısa bir demeç vereyim. Hani bazı davranışlar vardır, aslında siz de pek sevmezsiniz. Bunları yapanları hiç görmek istemezsiniz. Çünkü onlar gerçektir. Fakat öyle olmadan, öyleymiş gibi yapmak müthiş zevklidir. tabii ki etraftakileri aşırı derecede rahatsız etmekten bahsetmiyorum. Bunu tasvip edemeyiz ama göreceksiniz ki etrafnızdaki bazı burnundan kıl aldırmayanlar sizi kınayacaklardır ama çoğu da sizinle beraber eğlenecektir.

Karda poşetle kayın!
Şimdi çoğumuz zaten yapıyoruz bunu, biliyorum. Fakat benim dediğim öyle sokak arasında değil. Misal gidin Uludağ'a. Herkes ciks ciks kayak takımlarıyla, nezih pistlerde kayarken, çıkarın buzdolabı poşetini, 3-5 kişi oturun üstüne "ahaleeooyy, vahaleeooyy" diye kayın pistten aşağı. Pistin sonunda da öküzlemesine kahkaha atın.

Plajda çizgili pijama ve atlet giyin!

Bunu hemen hemen her plajda yapabilirsiniz ama "solar beach" falan gibi mekanlarda daha etkili olur. Grup olarak denize doğru koşarken "ahaleeooy, vahaleeooy"larınızı eksik etmeyin. Denize girdiğinizde kesinlikle yüzmeyin, sadece çimin. Hatta kendi aranızda ayı şakaları yapın, bir de deve güreşi yapın.

Gözde mekanlarda fark edilin!

Mekan dediysem bir bar, kulüp falan değil. İçeriye almazlar zaten. Taksim veya bağdat caddesi gibi milletin şıkır şıkır gittiği yerlerden birine eskimiş pijama ve terliklerle gidin. Dizleri falan çıkmış olsun böyle. Hatta bacak arası bayağı bir delik olsun, ucundan donunuz görünsün. "ahaleeooy, vahaleeooyy"ları burada yapmayın. Pek anlamsız olur. Sadece şöyle bir yürüyün, kızları falan kesin.

Bunların hepsini yaptım ben. Çok şükür eşlik edecek arkadaşlarım oldu her daim. Fırsat buldukça da geliştirerek devam edeceğim.

Aklıma geldikçe ekleyeceğim, bunun gibi çok şey var. Siz de üretin bir şeyler. İnanılmaz eğlenceli bir durum. Hatta etraftan kınayanlar, rahatsızlık belirtenler falan olursa "bizim eğlenmeye hakkımız yok mu kardeşim? Biz de insanız, hor görmeyin" falan diye durumu ajite edin. Kendi gibi olmayanları hor görenlerle kafa bulmanın en güzel ve en eğlenceli yoludur bu. "Ayy şunlara bak!!" falan diye konuştukça daha da zevk alacaksınız, garanti ediyorum. "Iyyyy kıro!!" falan laflarını hiç kafanıza takmayın. Zaten dediğim gibi çoğu insan da eğlenecek sizinle beraber.

4 yorum:

  1. kro gibi davranarak eğlenmek çok zevkli hakkat. ama bunlar çok cesurca :D yaptıysan valla da tebrikler.

    YanıtlaSil
  2. en güzeli bağdat caddeisine pijamalarla gidip waffle yemekti:)

    YanıtlaSil
  3. depik, ben de yaptım şu pijama olayını ve de aynı niyetle ama bana marjinal dediler, kız olduğum için herhalde =/

    YanıtlaSil
  4. turistcim, sen ne yapsan marjinal olursun. biz ne yapsak öküz oluruz:)

    YanıtlaSil