16 Ekim 2009 Cuma

Anket değerlendirmesi: Küçük Tayyip...

Türk gençliği ve orta yaşa yaklaşmaya yüz tutmuş insanlarının, güncel konular hakkında, siyasi, toplumsal ve edinimsel fikirlerini çaktırmadan öğrenmeye çalıştığımız, toplumun adeta ağzını aradığımız anketlerimiz devam ediyor sayın Evde kendimizciler. Yoğun ilgi görmeyen sdon anketimizle karşınızdayız. Öncelikle, neden ilgi görmüyor lan bu anketler? Bir tane şık işaretleseniz ne kaybedersiniz? Halbuki her fikri yansıtan şıklarımız mevcut anketlerimizde.

Son anketimiz Küçük Tayyip'ti. Bu köşeden onca azarlamam boşa gitmemiş bunu anlamış oldum.. Günbegün sizlerin toplumsal ve siyasi olaylara olan ilginizin arttığını ve bu konular hakkında fikir yürüttüğünü görmek çok güzel. Türk gençliğini apolitiklikten kurtarıyoruz yavaştan.

Fazla söze hacet yok. Katılımcılarımızın büyük çoğunluğu duygu sömürüsünü yememiş ve siyasi duruşunu otya akoymuş maaşallah. Zaten geriye kalan 19 oyun 10 tanesini falan ben verdim. Gençlik canavar. Aynen devam!...

3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. arkadaşım kendi yaptığım ankete oy vermeyecek miyim ben? o zaman demezler mi adama sen daha kendin inanmıyorsun bunun düzgün bir anket olduğuna diye. bir lokantacı kendi çıkardığı yemeği yemezse onun güvenirliği mi kalır? ben kendim yemediğim yemeği başkasına yedirmem arkadaş!

    YanıtlaSil
  3. bir küçüüücükk geemicik varmış.. kırlarda kookoo koo koooo...

    YanıtlaSil