24 Haziran 2009 Çarşamba

Öğrenci evi seks partisi (şimdi Türkiye'de!)

Ortam gergindi! Herkes gergin değilmiş gibi davranıyor, fakat kendisi de dahil herkesin gergin olmasına rağmen gergin değilmiş numarasına yattığını çok iyi biliyordu. Şöyle bir göz gezdirdi salona. 15-20 erkek ve nasıl geldikleri bir türlü anlaşılamayan 3 kız şen kahkahalar atıyor, ellerindeki bira şişeleriyle muhabbeti koyulaştırıyordu.

7 katlı bir apartmanın 4. katındalardı. Alt ve üst komşular tatile çıkmış, gürültüden rahatsız olacak kimse kalmamıştı apartmanda. Aklından internette gördüğü muadil partilerin yapıldığı evleri düşündü. O bahçe içinde, iki veya üç katlı, kocaman salonlu evleri düşündü. Bir de içinde bulunduğu salona baktı... Yeni bir şişe almak için mutfağa yöneldi.

Salondaki üçlü koltukta bir kız oturuyor, iki yanında oturan ve önünde ayakta duran erkeklerle erotik olmaya çalışan bir sohbet yürütüyordu. Sohbetin kendisi erotik olmaya çalışıyordu ama "ya sevdiğinle yapacan"la puan kapmaya çalışan yurdum genci yüzünden ilerleyemiyordu.

Herkes ilk gaza gelip üstünü çıkaracak kızı bekliyor, ortamdaki 3 kızı kesiyordu. "Ulan ben üstümü çıkarayım, kızın birine gidip yavşayayım, olayı tetikleyeyim" diye düşündüyse de hemen vazgeçti. Arkadaşlarının, kendisini çıplak görmeleri pek iyi olmazdı. Kesin hepsi götüyle dalga geçerlerdi. Yİne aklına o internette gördüğü ortamlar geldi. İçkili bir çift sevişiyor, etraflarında da ellerinde bira şişeleriyle onları izleyen erkek çoğunluklu bir kalabalık oluyordu. Arada bir etraftakilerin "yeeaaaa" "huuuu" sesleri yükseliyor, sevişen çift onlarla da paslaşarak etkinliklerine devam ediyordu.

Yine şu anki partiyi o şekle bürünmüş düşündü. Ortada sevişen erkek de kendisiydi. etraftakiler "hoaa g.te bak lan." "ahauahu o ne lan bamya gibi" dalga geçiyorlardı. Hemen kafasından attı bu düşünceyi. Sonra kendini etraftaki kalabalığın içinde düşündü. Kesin kendisi de dalga geçerdi ortadaki adamla. Arkadaşı Erkan'ı ortada, kendisini de kenarda dalga geçer şekilde düşündü. Yüzüne bir gülümseme yayıldı.

Derken bir ses yükseldi. Herkes sus pus olmuş kanepeye dönmüştü. Kanepede oturan kız "ay inanmıyorum sana! Sapık herif! Allah belanı versin" diye bağırıp, bir de tokat atmıştı Mustafa'ya. Mustafa üstünü çıkarmış, gaza gelip elini kızın tişörtüne atmıştı. Ortamı tetikleyen adam olmak isterken rezil olmuştu. Diğer tarafta da iki erkek kavgaya tutuşmak üzereydi. Biri diğerine "Nediyonlansen! Bırakacaksın o kızın peşini!" diye bağırıyordu. Ağlayarak evden çıkan kızın ardından diğer ikisi de "Biz de geç kaldık. Babam 11'den önce evde oldemişti. Bacaklarımı kırar vallaha" diyerek evden çıkmıştı. Kalan erkek topluluğundan da homurtular yükseldi ve çoğu çeşitli bahanelerle evden çıktı.

Derken evsahibi Bora "Haydi beyler, pes atalım" deyince, kalanlar şenlendi...

(gecenin sonu)

3 yorum: