17 Ekim 2009 Cumartesi

Evde kendimiz yeni yazarını arıyor

(temsili resim)

Arıyor da nerede arıyor? Aha da burada arıyor. Kafama esti şimdi. Evde kendimiz'in isyankar, bilinçli, diyalektik tavrını benimsemiş, sporun ve sporcunun dostu, sanata ve sanatçıya saygılı, dünyanın şu haline kaygılı, "ben yaparım lan" diyen yazar veya yazarlar arıyoruz. Askerde olan, askerde olmasa da askerdeymiş gibi yapan yazar arkadaşlarım sağolsun, biraz destek yazarlara ihtiyacımız var.

Gayri ciddiyetimize katılmak isteyenlerle görüşmek isteriz. Aradığımız tek şart Cankan'dan Yaranamadım'ı baştan sona dinleyebilmek. İletişimde yazan maile yazabilirler ama onun şifresini unuttum. AOE biliyor, o da askerde. Onun içün şimdilik koraybagcan@gmail.com'a da mesajlarını iletebilirler. Bir iki yazı yayınlanır, baktık Evde kendimizciler de beğeniyor, devam ederiz. Sonuçta önemli olan onlar, değil mi?

Sonradan: bu arada şifreyi attım, tuttu. İletişim mailine de yazabilirsiniz. Gerçi bir girdim maile, kimse yazmamış lan! Bir kişi mi iletişmek istemez? Çok üzüldüm yine.

7 yorum:

  1. "cankan - yaranamadım" parçasını ezberlemeye çalışıp hazırlık yapıyorum, sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. turistcim öyle safi dinlemek ve ezberlemekle olmaz. özümsemen lazım şarkıyı

    YanıtlaSil
  3. elimden geleni yapıyorum, azimliyimdir.

    YanıtlaSil
  4. alcaz mı lan hakkaten. hiç sormadın bize.
    alırsak bi krite daha koymamız lazım; reel ekonomi hakkında temel seviyede bilgi sahibi olmak ve analitik düşünce yeteneği.

    YanıtlaSil
  5. neden olmasın?

    analitiğe gerek yok. şu an için katalitik yeterli

    YanıtlaSil