24 Eylül 2009 Perşembe

Uzaylı uzaylı dedikleri...

(Dünyaya gelecek adar akıllıyız ama kapana yakalandık, o ayrı)

Öncelikle haberimize bakalım: uzaylının cıbıldak resimleri

Neymiş? Meksika'da bulunan yaratığın dokularını falan incelemişler de, dna'sı var mı yok mu anlayamamışlar da, yüzde doksan dokuz uzaylıymış da... Ulan ne uğraştınız o kadar? Bana soraydınız söylerdim uzaylı olduğunu. Bu kadar araştırmaya ne gerek var? Baktım mı anlaşılıyor zaten uzaylı olduğu.

Benim üzüldüğüm ve yadırgadığım şey ise yıllardır hayallerini kurduğumuz, anamızdan bacımızdan daha dost olduğumuz uzaylıların çük kadar bir şey çıkması. Boşuna mı korktuk lan bunca sene? Bunlar mı ele geçirecek dünyayı. Bunlar hiçbir şey ele geçiremez, çünkü geçirecekleri elleri yok gibi bir şey.
(Bu fotoğrafı Türk gazeteci çekmiş kesin)
(Malumunuz biz kedi görsek apış arasına bakarız erkek mi dişi mi diye)


Bir de bunların nasıl geldiği var. Artık göktaşına mı bindiler, UFO mu yaptılar bilmiyorum. O kadar boylarıyla nasıl ve nereden geldi lan bunlar? Bizim aynı boyuttaki canlılarımız kanalizasyonda kovalamaca oynarken bunlar ta nerden gelmişler, helal olsun. Hoş o kadar yolu gelebilecek teknolojiye ulaşmışlar ama bildiğin kurt kapanına yakalanmışlar salaklar. Tek başına gelecek hali yok, yanında arkadaşları da vardı muhakkak. Fakat arkadaşlarını bırakıp gitmiş şerefsizler. Demek ki uzaydan adam çıkmıyor aga!

Demem o ki, uzaylılardan korkmaya gerek yok. Bunlar daha büyüyecek evrilecek falan. Bin yılı bulur bunların dünyayı ele geçirmesi.

7 yorum:

  1. bence uzaylılar o kadar küçük değil, bu onların yavrusu. hatta bir hikaye de uydurabilirim;

    patronundan çocuk peydahlayan hizmetçi esas kızımız, çocuğu patronuna karşı kullanma planları içindedir, oysaki akıllı patron bu çocuğun yok edilmesi için emirler vermiştir bile. esas kız her şeye rağmen yavrusunu korumak için atlar gemisine yola koyulur. önce bu gezegeni inceler, insanların iyi varlıklar olduklarına karar verir ve garibi buraya bırakır, onu görmeye gelecektir.. yaşlı amca garibi görür ve öldürür. esas kız geri gelip durumu anladığında iş işten geçmiştir, dava açar, kan davası..
    devam ettirirdim de ilk intiba önemli derler..

    ölmeden önce uzaylılar beni kaçırsın, başka bir şey istemem!

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin turist. valla senin uydurduğun gibiyse çok fena. hizmetçileri bile başka gezegenlere gidebiliyorsa patronları neler yapmaz. yandık ki ne yandık.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. köpek dedin de aklıma geldi. ulan bu uzaylının ev hayvanı olmasın? böyle bir hayvanı besleyen adamdan korkulur bak.

    YanıtlaSil
  5. minyatür gollum. ulan ben de herkese cevap verir oldum interaktif olsun deyü.. hoşlanmadım bu tavrımdan

    YanıtlaSil
  6. bi kere uzaylının dnası olmaz. adam uzaylı, bi dna analiziyle bütün fizyolojik şifrelerini sana mı verecekti. başka bişeye bakın, ne biliyim bokunda boncuk falan arayın.
    bi de bu uzaylıları hep medeni ve gelişmiş varlıklar olarak düşünmüşüzdür. adamın gtünde don yok, ne medeniyeti. belki de bi noktadan sonra donun falan önemi kalmıyodur medeniyette.

    YanıtlaSil