15 Eylül 2009 Salı

Böyle söyleyince daha bi' şey oluyo: "Sana bişey itiraf edicem..."

aslında bu yazı dizisine çok uygun olmayan bi içeriğe sahip olsa da, yaptım oldu. diyelim ki bişey diceksin karşındakine ya da bir gruba(genelde dialogda söylenir), biraz da karşındakinin dikkatini vermesini, kulak ardı etmemesini isitoysun. böyle bir durumda "sana bişey itiraf edicem..." diye başlarsan on numara dikkat çekersin. karşındaki "lan bu ne dicek acaba " diye cin gibi olur. hafif alkollüyse bi anda kendine gelir, tokat yemiş gibi olur. yan masadan biri duyarsa, o bile dikkat kesilir. doğal olarak böyle bir laf arkasında insanın aklına bin türlü şey geliyor.

"hastirrrrrr"
bişey söylemek istiyosunuz ve bu söyleyeceğiniz şey sizce önemli, karşıdakinin de dikkatli şekilde dinlemesini istiyosunuz. söyleyin itici cümleyi, "sana bişey itiraf edicem...", biraz sessizlik... ve ardından bombanızı patlatın.


-sana bişey itiraf edicem...

-ben başkasını seviyorum
-geyim
-allah belanı versin
-ev sahibi zam yaptı
-faizler yükselmiş
-annem faişe
-babam pzevenk
-sen evlatlıksın
-baban ölmedi
-ev yandı
-hamileyim
-hamilesin
-kanserim
-kansersin
-cins misin?
-nerden bildin?
-çok mu belli oluyo?
-hamileyim
-onu demiştin geç
-marakeş'e taşınıyorum (marakeş nere yaa)
-ARTIK GEÇ
-hayatı seviyorum

bu son lafı söyleyen var ya... "hayatı seviyorum" diyen. evet o. azına odunla vurun, kanatıncaya kadar...
hadi gittim

4 yorum:

  1. sana bişe itiraf edicem, aşık oldum! dedim ben. ama depik bana cevap verdi sanırsam. çünkü yoksa uymuyo. "sana bişe itiraf edicem, yine mi gız!" falan. ben de burdan depiğe sesleniyorum, AŞKIN YAŞI OLMAZ! (konuyla alakası olsa da olur, olmasa da)

    YanıtlaSil