15 Eylül 2009 Salı

Başlık bulamadım lan!

Dünyanın en boş şarkısını yapmışlar sayın Evde kendimiz'ciler. Bu konuda benim çalışmalarım vardı. En fazla üç dakikada dünyanın en boş sözleri olan, dünyanın en gereksiz şarkısını yazacak ve besteleyecektim. Fakat olmadı a dostlar, oldurmadılar. Benden önce davranmışlar.


Ben çok pis PES oynarım. Karşımda biri yokken, ki çoğunlukla olmaz, ligde Galatasaray'ı başarıdan başarıya koştururum. Bunu yaparken de çoğu zaman radyo dinlerim. Yine böyle bir günde (dün) PES oynayıp radyo dinlerken kulağıma bir melodi çalındı. Günün normlarına uygun ritimlere bezeli iki ay sonra kimsenin hatırlamayacağı bir müzikti bu. Sonra sözler başladı ve ben ağladım.

Aslında ağlamadım da, mal oldum. Beyin fonksiyonlarımın büyük br kısmı durmuştu. Bunun da beynin ekonomi moduna geçtiğinden olduğunu düşünüyorum. Beyin kulaktan gelen sinyallere bakıyor, "aga bu şarkı için koala seviyesinde çalışsam yeter zati" diyerek uyku moduna geçiyor. Şimdi şarkıya geçelim. Önce sözlerini tam olarak yazayım, sonra inceleriz. Neyi inceleyeceksek...

Herkesin özel bir hattı olsa ne olur
Arayanlar sevdiğine çabuk kavuşur

Ben de olsam senin yanında
Ölsem seninle aşk yolunda
Hiç farketmez ama sonunda ayrılık olmazsa

Bu benim yeni numaram
Ara beni bu gece
Kimseler duymadan
Buluşalım gizlice

Yeni aşk yeni heyecan
Bekliyor bizi belki de
Şansımı zorlamam deneyelim bir kere

Aha da şarkı bu. Sizden çok özür dilerim bu sözlerle sizi meşgul ettiğim için ama bu nedir Allah aşkına ya! "Herkesin özel bir hattı olsa ne olur?" diyor. Ulan kamusal cep telefonu olan mı var? Yoksa burda şirket hatlarına bir gönderme mi yapıyor? Nakarata hiç gelmek istemiyorum. Hatta gerisi hakkında da yorum yapmayacağım ya. Sözleri okuyun yeter.

Sizce bu şarkıyı yapan arkadaş, ki utanmadan söz-müzik diye yazmış, bu şarkıya kaç dakika harcamıştır? Bir de ilkokul kaçıncı sınıftaki bir çocuk bu sözleri yazamaz? Yorumlarınızı bekliyorum. Hayır sinir olduğum şey de şu. Bu adam ve kadınlar da müzik ile anılıyor, bir beste için yıllarını harcayan Mozart da, Beethoven da, Betin Güneş de müzikle anılıyor. (Betin Güneş dünyaca meşhur bir klasik müzik bestecisidir. Havamı atayım dedim. Gerçi sadece ismini biliyorum. Geçen İz tv'de belgeseli vardı, orda öğrendim kendisini)

Bu arada PES master ligde 2020 sezonuna ulaşan var mı benden başka? Arda Turan 33 yaşında köpek gibi oynuyor lan!

fotoğraf: üstünde yazıyor nerden çarptığım.

5 yorum:

  1. ben buldum başlık. DEPİKCE

    YanıtlaSil
  2. arda bende de feci oynuyo. bu kadar saçma şarkının olduğu bi posta alakasız yorum yapmak yakışırdı.

    littleivce

    YanıtlaSil
  3. agüero'lu atletico madrid ile başlayın, sırtınız yere gelmez.

    YanıtlaSil
  4. benim favorim alo salim. jale de jale...

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar konudan sapmayın. bi soru sorduk orda. bi anketle sinerji yaratalım dedik. cevaplayan yok. lütfen biraz ciddiyet

    YanıtlaSil