16 Eylül 2009 Çarşamba

Bacardi-tekila içmek isteyen arkadaştan özür dileriz

"Blogumuza girenler nerden sekip de gelmiş acep?" diyerek sitemeter'da oyalanırken üzerimizde ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu farkettim. Sonuçta çoluk çocuk da okuyor bu mereti.

Bir vatandaşımız bacardi-tekila içmek istemiş ve google'da aratmış. Hatta google'ı arkadaşı belleyip "bacardi tekila nasıl içilir?" diye sormuş. Ahan da soru:

"çekinme tıkla"

Bu mal google da "aga bu çocuklar çılgın, bence bi de böyle dene" diyerek gitmiş ilk site olarak askerdeki AOE hayvanının şu yazısını önermiş ona:

"çekinme buna da tıkla"

Bu arkadaşımız da girmiş bizim bloga. Eğer kendisi bizim AOE'ye uyup bu formülü içtiyse ve hala yaşıyorsa kendisinden özür diliyor ve bir limonun suyunu emmesini öneriyoruz. Veya bana ne lan! google özür dilesin. Hem sen de ne öyle her gördüğüne inanıyorsun?

enee: ben bu yazıyı girince ilk link bu olmuş.

9 yorum:

  1. izin ver bi yazının üstünden 24 saat geçsin. insanlar okusun, düşünsün, hazmetsin. yoksa cillop gibi yazılar blogun dehlizlerine doğru hızla ilerlicek.

    YanıtlaSil
  2. ahahahahaha. ulan duruyo yazı orda. okuyo insanlar. bu ne çekememezliktir kardeşim! siliyom lan yazımı. (silerim bak)

    YanıtlaSil
  3. hem çocukların önünde kavga etmeyelim hayatım.

    YanıtlaSil
  4. kuşum, ben onun için demiyorumki:)
    yazılarımızı böyle har vurup harman savurmayalım diye diyorum.

    YanıtlaSil
  5. delimezar haklı. 40 yılın başında depikten başkası bi yazı giriyo, o da sabote edilmesin :P:P (meraba ben gosipır)

    aoe'nin yazısına çok güldüm ama ben onu da söyliyim ayrıca.

    YanıtlaSil
  6. valla o şeyi içtiklerinde ben de yanlarındaydım. hatta blogun resmi o geceden. ben de çok güldüm o akşam. delimezar da güldü baya ama onun kafası bi milyon olduğu için güldü diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  7. "gölgesizlerdeki sevişme sahnesi" ni aratıp bizim bloga gelenlere de ben acıdım. geçici süreliğine konunun altına milliyet galeriden bi link atıp az da olsa tatmin ettiğimi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  8. depik, sigara yanıkları'nda fena toslamışsın :)

    YanıtlaSil
  9. ya sorma:) arkadaşım ne bileyim ben başkasının yazdığını, dikkat etmemişim:)

    YanıtlaSil