10 Temmuz 2009 Cuma

Hiç bir ilginçliği yok ama yine de yazcam

Bugün bonjuk (kedisinden bahsediyor ve bizim bunu bilmemiz gerekiyor) geri geldi. Öyle özlemişimki (ki mutlaka birleşik olacak) gelince böyle kucağıma aldım, iki saat bırakmadım(aferin). Çok zayıflamış bide (bir de demek istiyor) tüyleri biraz dökülmüş. Bonjukum benim yaa :D çok özlemişim (bunu kendisine söylesen daha iyi değil mi?)

Müco (bunu mutlaka tanımalıyız) bugün "biraz kilomu aldın sen" dedi. Offfff çok moralim bozuldu ya! (yapma bee) Zaten bi haftadır falan bi garip davranıo. Geçen günde (gün de) Selinin yanında bozdu beni. Allaaaam ne istiyo bu adam benden (bunu da Müco'ya sorsan daha iyi değil mi?). Gerçi bende (ben de) farkettim biraz. Bazı kıyafetlerime zor giriom. Bide bugün bi pantlon aldım böyle paçası yırtık, arka cebi taşlı falan yani. Ayyy hemen giyip dışarı çıkmam lazım :d. (başka neler aldın ya)

Repik diye biriyle tanıştım bugün. Bloguma laf etti bööle. Yok neymiş, sırf genç kız olduğum için bissürü kişi takip ediyomuş, yorum yapıyomuş. Ne alakası varsa. Benim yazılarımın bi derinliği var bi kere. Sırf kıskançlığından yane. Yoksa 300 kişi neden takip etsin blogumu dimi ama?

(bu fotoğrafı koydum. çünkü böyle fotolar konması gerekiyo böyle bloglara)

6 yorum:

  1. aa benim yazım bu çalmış hain depik.

    YanıtlaSil
  2. sen de öyle ortalıkta bırakmasaydın

    YanıtlaSil
  3. "bence mücodan ayrılmalısın. ayrıca repik gibilerini hiç tınlama cancişim. kıskanc onnar. öpüjükler........!!!!11!11!!!!"


    ahahaha... aha işte böyle yorumlar var o postların altında da.

    YanıtlaSil
  4. edward sen benim içimi görüyosun:)

    YanıtlaSil
  5. okumaya başlayınca tüylerim diken diken oldu, göğsüm sıkıştı. 'blogumuza kimi musallat ettiler' diyordum ki, depiki görünce derin bi oh çektim ve 'ulan depik, yaptın yine yapıcaanı' dedim.
    böyle şakalar yapma bi daha...

    YanıtlaSil